Over mij

 

Mijn naam is Marian van Til, geboren in 1972, getrouwd met de liefste en moeder van de mooiste. 
Als kind en puber schreef ik verhalen en gedichten. Hoe trots was ik toen mijn Nederlandse leraar in mijn opstelschrift schreef: "Ik geniet van je verhalen!"
Maar ik schreef vooral voor mijzelf. Mijn gevoelens en emoties kregen vooral via de pen een vastere vorm waardoor ik er beter mee om kon gaan. 
Als het leven een maatje te groot voor me was, schreef ik het als het ware in beter verteerbare stukken.
Ik werd juf en ruim 20 jaar was dat mijn passie, mijn tweede naam.
Eerst in het regulier onderwijs, daarna ook in het speciaal onderwijs. Er was niets dat mij beter paste dan het juf-zijn. 

Totdat...
Het leven van mensen die ik zo liefheb in alle ruwheid overhoop werd gegooid. En ik met zoveel verdriet niet om wist te gaan, anders dan weer de pen te pakken en te schrijven.
En toen bleek dat niet alleen ik daar troost in vond, maar dat anderen ook geraakt werden door mijn woorden. Dat wat ik schreef iets was waar anderen naar zochten. Woorden voor verdriet. Woorden voor waar soms eigenlijk geen woorden voor zijn.
Er was iets op mijn pad gelegd en ik kon er niet langsheen. Ik kon niet anders dan het oprapen en het meenemen de rest van mijn leven in. Ik volgde de opleiding tot ritueelbegeleider en begon LIEFDEVOL Ritueelbegeleiding. En wát past het..! Om samen díe momenten die het leven markeren zo mooi, passend en treffend mogelijk te maken....!                                           

 

 

"Dat komt door jou"

Als je méér wilt lezen over hoe het werken als ritueelbegeleider op mijn pad kwam te liggen, dan neem ik je mee in het verhaal van Floor. 
Mijn prachtige, lieve, en veel dapperder-dan-iemand-ooit-zou-moeten-hoeven-zijn nichtje.

uit mijn pen

Klik op de knop om een indruk te krijgen van mijn verhalen en gedichten.

 

 

 


Neem gerust contact met me op: 06 - 23 17 24 99


Marian van Til staat als Marian van Til Ritueelbegeleiding ingeschreven bij de kamer van koophandel onder nummer 68652313